از تو بایوس xmp رو فعال کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد من گیگابایت x99 gaming 7 wifi هستش.تازه الان براش برنامه easy tune رو نصب کردم و می خواهم فرکانس رمهامو که 2666 هستش از حالت دیفالت دربیارم.وقتی وارد برنامه easy tune میشم و بعد وارد قسمت رمها می شم با این تصویر روبرو می شم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا باید memory frequency رو بزارم روی 2666 یا باید xmp setup profile رو بزارم روی حالت profile 1 ?یا باید هر دو کار رو انجام بدم؟
|
از تو بایوس xmp رو فعال کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (17-10-15)
یعنی با این برنامه نمیشه؟پس با این برنامه چه تغییراتی برای رمها میشه داد؟
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 17-10-15 انجام شده است
این برنامه برای تغییرات لحظه ای هست . شما تنظیمات ابندایی رو در بایوس انجام میدید بعد با این برنامه کار میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (17-10-15)
اورکلاک پردازنده 5820k با مادربردی که گفته شد در حد مجاز و کم(3.8)آیا با برنامه easy tune راحت و بی دردسر است و در حد فقط یک کلیک کردن است؟آخه این تاپیک از همین انجمن خودمون رو دیدم و ترسیدم این کار رو بکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گفتم شاید باید مراحل خاصی رو انجام بدم.
easy tune بک حالت auto tuneup داره روی اون بگذارید . یا دواحد ضریب رو بالا ببرید . اگر درست انجام باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
واسه من گزینه auto tune رو داره همونو انتخاب کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 17-10-15 انجام شده است
بله انتخاب کنید . مشکلی پیش نمیاد .پروفایل medium هم میتونید انتخاب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بایوس رو آپدیت نکردم چون جدیدترین نسخه اش بتا بود.آیا لازم هست قبل از این کار به نسخه بتا آپدیتش کنم؟اگه به بتا آپدیتش کنم مشکلی پیش نمیاد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر لازم نیست . وقتی داره درست کار میکنه . چه کاریه بایوس رو اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (17-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks